O'TACOS DELFT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O'Tacos Delft. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 10:26 Patat was slap die kon gelijk de kliko in
3 mrt 2024 om 20:00 Koude slappe friet uienringen slap veder was alles goed en lekker
1 mrt 2024 om 20:29 Livraison trop longue, annoncée pour 12h50 arrivée à 13h50
18 feb 2024 om 19:40 Helaas duurde onze bestelling lang voordat wij het hebben gekregen. Restaurant gebeld en vertelde ons dat het bij hun al lang was opgehaald. Jammer dat de bezorger er lang over deed om te bezorgen.
3 feb 2024 om 8:36 Kip was lekker , franse frites waren een beetje slap , drankje is nooit geleverd wel 2,60 voor betaal en 1,50 fooi online
2 feb 2024 om 19:32 Bestelling kwam op tijd. Lekker eten!
31 jan 2024 om 14:35 Eten kwam veel te laat aan en was niet warm meer
29 jan 2024 om 16:57 Heb lekker gegeten, eten kwam warm aan en was sneller dan verwacht.
22 jan 2024 om 10:13 Good food but very long time of delivery. When we called we have got info that in 10min delivery should be delivered and we waited 20min yet.
19 jan 2024 om 20:46 Bestelling kwam echt veel te laat aan, maar hadden op een gegeven moment "uw bestelling komt er bijna aan" op het scherm gezet ookal duurde het toen nog lang. Hier door was het eten ook lauw aangekomen
19 jan 2024 om 7:11 Goed eten, lekker warm en snelle bezorging
17 jan 2024 om 0:30 De bezorging was super snel, het eten was heerlijk. Hier ga ik nog een keer bestellen